y u n i

Daily Life : Fangirling, Home Gardening, Cooking, storytelling and All Random Posting. Eeeeverything!

ONE OK ROCK -「Discography」


SOOOOOO,, jadi sebenernya ini hasil kerja keras Natgasm di tumblr, dia mengumpulkan link link download dari full Discography nya ONE OK ROCK, soo u have to know as well,, i’m a BIGFAN OF THEM!!

aku share disini yaahh,, Enjoy 😛

Studio Albums:

Live:

Singles:

Password for all the files is natgasm & hikarinoakariost

Heyyyy,,kalau ada link mati aku gak tanggung jawab yaaa tapi kalian bisa laporan di kolom komentar dibawah nanti aku bantu cari link yang idupnya 😀

7 comments on “ONE OK ROCK -「Discography」

  1. no (@daiki)
    October 20, 2014

    Punya mp3 singlenya yg Heartache nggak?

  2. L.L.
    September 11, 2013

    Thank you so much for sharing. Live on One Ok Rock!

    • giyuni96
      September 16, 2013

      Your welcome L, enjoy! \(・o・)/!

  3. Joshua Adji
    March 25, 2013

    Tambahin 6th Album Jinsei X Boku donggg sama Deeper Deeper/Nothing Helps.
    Ane tunggu gan 🙂

  4. Pek
    February 14, 2013

    I took them. Thank you so much for you sharing

  5. Pingback: One Ok Rock – The Beginning 「7th Single」 « LOSTANDFOUND

Your Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 13, 2012 by in ALBUM / SINGLE and tagged .

ARCHIVES BLOG

CATEGORIES POST

  • 51,417 hits

Via Instagram

Ikut mudik ... Mudik ... Jam segini dah melalang buana dan akan kembali lagi ke Depok. 😴 Gak kebagian tempat. Karena telat trus luberrr. Kebagian dikit doang abis itu jajan 😂 Buat sarapan yang tertunda dan makan siang yang kecepetan. Brunch ya namanya ... Hellahh gayaak! #homecooking #simplerecipe Adiknya juga sedang berbunga 😆

#homegardening Cikin Wing lovers.

Menurut voting enaknya di ayam krispi trus disalut saus pedas. Tapi ntar sibayik gak bisa ikutan makan. Voting lagi, akhirnya disemur aja 😂 Tanpa sambel, mereka hanya potongan buah.

#surganyaemak2 Hanya kelapa sangrai. Nyangrainya pun ogah2an. Klo orang batak pake cara ditumbuk ya saya ngeblender aja. Judulnya sama kok, buat kuah rendang 😂

#ntahapahashtagyangtepat
Follow y u n i on WordPress.com
%d bloggers like this: