y u n i

Yang Terlupakan

ONE OK ROCK -「Discography」


SOOOOOO,, jadi sebenernya ini hasil kerja keras Natgasm di tumblr, dia mengumpulkan link link download dari full Discography nya ONE OK ROCK, soo u have to know as well,, i’m a BIGFAN OF THEM!!

aku share disini yaahh,, Enjoy 😛

Studio Albums:

Live:

Singles:

Password for all the files is natgasm & hikarinoakariost

Heyyyy,,kalau ada link mati aku gak tanggung jawab yaaa tapi kalian bisa laporan di kolom komentar dibawah nanti aku bantu cari link yang idupnya 😀

7 comments on “ONE OK ROCK -「Discography」

  1. no (@daiki)
    October 20, 2014

    Punya mp3 singlenya yg Heartache nggak?

  2. L.L.
    September 11, 2013

    Thank you so much for sharing. Live on One Ok Rock!

    • giyuni96
      September 16, 2013

      Your welcome L, enjoy! \(・o・)/!

  3. Joshua Adji
    March 25, 2013

    Tambahin 6th Album Jinsei X Boku donggg sama Deeper Deeper/Nothing Helps.
    Ane tunggu gan 🙂

  4. Pek
    February 14, 2013

    I took them. Thank you so much for you sharing

  5. Pingback: One Ok Rock – The Beginning 「7th Single」 « LOSTANDFOUND

Your Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 13, 2012 by in ALBUM / SINGLE and tagged .

ARCHIVES BLOG

CATEGORIES POST

  • 52,487 hits

Via Instagram

Buat mpasi? Enggak juga

Tapi emang masak buat anak2 sihh Bila gagal hari ini, jangan lupa coba lagi di keesokan hari. Ikut mudik ... Mudik ... Jam segini dah melalang buana dan akan kembali lagi ke Depok. 😴 Gak kebagian tempat. Karena telat trus luberrr. Kebagian dikit doang abis itu jajan 😂 Buat sarapan yang tertunda dan makan siang yang kecepetan. Brunch ya namanya ... Hellahh gayaak! #homecooking #simplerecipe Adiknya juga sedang berbunga 😆

#homegardening Cikin Wing lovers.

Menurut voting enaknya di ayam krispi trus disalut saus pedas. Tapi ntar sibayik gak bisa ikutan makan. Voting lagi, akhirnya disemur aja 😂
Follow y u n i on WordPress.com
%d bloggers like this: