y u n i

Yang Terlupakan

G-DRAGON – One Of Kind 「1st Mini Album」


YEAaahhhhhhh!! NOW G-DRAGON – One Of Kind 「1st Mini Album」is OUT!!

yupppsss,,, tepat 15 September 2012 (waktu korea)!! dan aku posting ini pas jam 00:00, okeeyyy ITS MY Birthday ^O^! Tanjoubi omedetou yuni , how im so happy rite now ,,,,why?

Aku menganngap ini hadiah dari G-Dragon btw, walaupun aku gak beli (tapi maksa buat beli sih sebab dia singer terfavorite saya didunia kpop 😛 ) kkkk aku masih ragu ama cover nya yang sangat extream TT____TT okeyy aku childish

Jaaaa,,, there is His Album, check this out 🙂

Tracklist :

1. One of a Kind
2. Crayon
3. 결국
4. That XX
5. Missing You
6. Today

Details :

Released : 15092012

Language : Korea

WANNA FREE?? CHECK THIS LINK BUT BETTER YOU BUY THE ORIGINAL ONE via YGEshop !

Whats song you Love? me,, Missing you is so GOOD one, but Crayon more FUN!! but Ofcourse yesss,i like all of em,,

Enjoy guys 😀

Advertisements

3 comments on “G-DRAGON – One Of Kind 「1st Mini Album」

  1. Pingback: G-DRAGON – CRAYON 「MV」 « LOSTANDFOUND

  2. Pingback: It is My 24th Birthday!! « LOSTANDFOUND

  3. Pingback: It is My 24th Birthday!! « LOSTANDFOUND

Your Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 14, 2012 by in ALBUM / SINGLE and tagged .

ARCHIVES BLOG

CATEGORIES POST

  • 52,487 hits

Via Instagram

Buat mpasi? Enggak juga

Tapi emang masak buat anak2 sihh Bila gagal hari ini, jangan lupa coba lagi di keesokan hari. Ikut mudik ... Mudik ... Jam segini dah melalang buana dan akan kembali lagi ke Depok. 😴 Gak kebagian tempat. Karena telat trus luberrr. Kebagian dikit doang abis itu jajan 😂 Buat sarapan yang tertunda dan makan siang yang kecepetan. Brunch ya namanya ... Hellahh gayaak! #homecooking #simplerecipe Adiknya juga sedang berbunga 😆

#homegardening Cikin Wing lovers.

Menurut voting enaknya di ayam krispi trus disalut saus pedas. Tapi ntar sibayik gak bisa ikutan makan. Voting lagi, akhirnya disemur aja 😂
Follow y u n i on WordPress.com
%d bloggers like this: