y u n i

Daily Life : Fangirling, Home Gardening, Cooking, storytelling and All Random Posting. Eeeeverything!

G-DRAGON – One Of Kind 「1st Mini Album」


YEAaahhhhhhh!! NOW G-DRAGON – One Of Kind 「1st Mini Album」is OUT!!

yupppsss,,, tepat 15 September 2012 (waktu korea)!! dan aku posting ini pas jam 00:00, okeeyyy ITS MY Birthday ^O^! Tanjoubi omedetou yuni , how im so happy rite now ,,,,why?

Aku menganngap ini hadiah dari G-Dragon btw, walaupun aku gak beli (tapi maksa buat beli sih sebab dia singer terfavorite saya didunia kpop 😛 ) kkkk aku masih ragu ama cover nya yang sangat extream TT____TT okeyy aku childish

Jaaaa,,, there is His Album, check this out 🙂

Tracklist :

1. One of a Kind
2. Crayon
3. 결국
4. That XX
5. Missing You
6. Today

Details :

Released : 15092012

Language : Korea

WANNA FREE?? CHECK THIS LINK BUT BETTER YOU BUY THE ORIGINAL ONE via YGEshop !

Whats song you Love? me,, Missing you is so GOOD one, but Crayon more FUN!! but Ofcourse yesss,i like all of em,,

Enjoy guys 😀

Advertisements

3 comments on “G-DRAGON – One Of Kind 「1st Mini Album」

  1. Pingback: G-DRAGON – CRAYON 「MV」 « LOSTANDFOUND

  2. Pingback: It is My 24th Birthday!! « LOSTANDFOUND

  3. Pingback: It is My 24th Birthday!! « LOSTANDFOUND

Your Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 14, 2012 by in ALBUM / SINGLE and tagged .

ARCHIVES BLOG

CATEGORIES POST

  • 51,418 hits

Via Instagram

Ikut mudik ... Mudik ... Jam segini dah melalang buana dan akan kembali lagi ke Depok. 😴 Gak kebagian tempat. Karena telat trus luberrr. Kebagian dikit doang abis itu jajan 😂 Buat sarapan yang tertunda dan makan siang yang kecepetan. Brunch ya namanya ... Hellahh gayaak! #homecooking #simplerecipe Adiknya juga sedang berbunga 😆

#homegardening Cikin Wing lovers.

Menurut voting enaknya di ayam krispi trus disalut saus pedas. Tapi ntar sibayik gak bisa ikutan makan. Voting lagi, akhirnya disemur aja 😂 Tanpa sambel, mereka hanya potongan buah.

#surganyaemak2 Hanya kelapa sangrai. Nyangrainya pun ogah2an. Klo orang batak pake cara ditumbuk ya saya ngeblender aja. Judulnya sama kok, buat kuah rendang 😂

#ntahapahashtagyangtepat
Follow y u n i on WordPress.com
%d bloggers like this: